Pristopna izjava

Pozdravljeni!

 

Moj srčni namen je živeti moje življenje v ljubezni in spoštovanju do vsega življenja povsod. Moje notranje iskanje ljubezni, resnice in lepote me je vodilo skozi temno stran življenja in me pripeljalo v stanje samozavedanja, kjer sem se zlila z resnično identiteto. Ta budnost me povezuje z globoko predanostjo življenju, kreacijo, umetnostjo, in univerzalnim jezikom harmonije. Zavedam se, da je moje življenje bilo in še zmeraj je v službi 'umetnosti' kot jo je živel starodavni svet. Moj spomin na davne čase, ko je bila umetnost manifestacija božanskega in zakonov harmonije v podporo življenju, je še zmeraj živ in me vodi skozi moje življenje in se skuša uresničevati v mojem delu.

 

Študij slikarstva na Akademiji za likovno umetnost je skupaj z mojim duhovnim raziskovanjem ustvaril temelje za kasnejšo ustanovitev Šole Ključev Življenja v Ljubljani, kjer sta umetnost in duhovnost združeni. Šolo sedaj vodim že dvanajst let.

 

Medtem mi je Flower of Life omogočil, da sem to kar sem in da lahko pomagam drugim. Moje srečanje z Drunvalom Melchizedekom mi je potrdilo prepričanje, da je vse v življenju možno in da je vse povezano z vsem. To prepričanje me navdihuje in povezuje z našim skupnim Izvorom.

 

Popolnoma stojim za potjo Flower of Life in MerKaBa meditacijo. Vem, da je to največje darilo za vsakogar na Zemlji. Pripravljena sem služiti življenju, kolikor morem v tem trenutku. Zelo sem hvaležna za to priložnost.

 

Z ljubeznijo, Dara